Torsdag 6. februar møttes representanter fra alle ungdomsskolene og Fræna vgs i sitt første møte på rådhuset i Elnesvågen. Malin Kleppen fra Arbeiderpartiet er kommunestyrets representant i ungdomsrådet. Hovedtema i dette møtet var viktigheten av et godt busstilbud i Hustadvika og fra Hustadvika til Molde.

Overskrift...

De fleste av kommunens fagsystemer sender nå brev til din digitale postkasse og ikke på papir. Dersom du ikke har valgt digital postkasse kommer brevet i postkassen din i altinn, der skattemeldingen kommer. Blir ikke brevet åpnet innen noen dager går det automatisk til utskrift og kommer i postkassen din. Har du valgt digipost eller eBoks som din digitale postkasse har du sagt at du ønsker å motta brev fra det offentlige digitalt. Da går ikke brevet til utskrift.

NJFF Møre og Romsdal har et tilbud om gratis aktivitetsdager ute i naturen til alle skoler, barnehager og SFO i hele fylket.

Justis- og beredskapsdepartementet (JD) var lederdepartement under hendelsen, og har gitt Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) i oppdrag å evaluere håndteringen av hendelsen. Evalueringen omfatter hele redningsaksjonen, inkludert maritim innsats og helikopterredning, evakuering av personer fra skipet og mottak og håndtering av dem på land.

Tilbud på enkeltbøker eller hele serier.

Servicetorget har telefontid fra kl. kl. 09:00 - 15:00.
Mellom kl. 11:30 - 12:00 er telefonen stengt.

Plan og byggesak tar imot besøk og telefoner fra kl. 12.00 - 16:00

Lørdag 04.01.2020 arrangerte Hustadvika kommune folkefest for alle innbyggerne i gamle Eide og Fræna.

Selv om vi lever i et trygt og stabilt samfunn, er risiko- og trusselbildet i Norge sammensatt og i endring.

Servicetorget tilbyr nå en-til-en veiledning på onsdager etter avtale.