Ved den rådgivende folkeavstemningen for målform ved Jendem skole kan du forhåndsstemme på følgende steder og tidspunkt. Husk legitimasjon!

Pr 1. januar 2021 var det 13 317 innbyggere i Hustadvika, det vil si en vekst på 38 nye innbyggere i løpet av fjoråret og en økning på 0,2 prosent.

Molde kommune har sendt ut en pressemelding 26.02.2021 med denne overskriften og de skriver blant annet følgende:

Flere av våre nabokommuner har nå bekreftet smitte av mutert koronavirus.

Hustadvika kommune vil presisere at det IKKE er påvist mutert virus i vår kommune og det er i skrivende stund ingen med påvist koronasmitte.

Onsdag 24. februar startet byggearbeidet med ny Haukås skole. Christie og Opsahl AS har totalentreprisen for prosjektet. Brakkeriggen kom på plass i går kveld, og Christie og Opsahl forventer at mellom 20 og 25 ansatte fra Christie kommer til å være på byggeplassen gjennom byggeperioden.

Vi har nå dessverre kommet frem til at vi ikke åpner noen gruppetimer for innendørs trening denne våren. Det er veldig synd, men et nødvendig grep vi må ta.

Barnevernstjenesten trenger besøkshjem for barn i Hustadvika.

FHI (Folkehelseinstituttet) utarbeider hvert år en folkehelseprofil basert på ulike statistikker og undersøkelser. Den gir en oversikt over helsetilstanden i befolkningen og faktorene som påvirker denne. Fysisk aktivitet er temaet for årets folkehelseprofil.

I dag fikk 114 personer sin første vaksinedose på Vonheim i Malmefjorden. Resten av dosene kommunen mottok denne uken går revaksinering til de som er født før 1928, til helsepersonell og til siste rest av revaksinering ute på institusjonene.

Etter initiativ fra Foreldrerådets arbeidsutvalg (FAU) ved Jendem skole og vedtak i kommunestyret i Hustadvika 17.12.2020 skal det avholdes rådgivende folkeavstemning om målform i skolekretsen.