Torsdag 20.05.2021 kl. 16.00 er det kommunestyremøte i Hustadvika kommune. Av smittevernhensyn gjennomføres møtet digitalt.

Hustadvika kommune arranger sommercamp for ungdom i uke 25 og uke 26. Campen er gratis og du kan være med på hip hop, drama, kunst, quiz, fellesgaming, Playstation, spillturnering, matlaging, fysisk aktivitet, klatring, musikk, gitar, programmering, spille i band, fjelltur, fiske, øyhopping, bading med mer!

I slutten av april opplevde vi et større smitteutbrudd i kommunen vår. Nå opplever vi å ha god oversikt over situasjonen og smitten har ikke spredt seg ute i samfunnet vårt den siste uken. Vi har flere smittede denne uka også, men de som har testet positivt var allerede i smittekarantene.

Mange av de som først ble smitta er friskmeldte og ute av isolasjon.

Tretind, utescenå på Eide.jpg

Hustadvika kommunes nye utescene i Eide sentrum er ferdig, og offisiell åpning nærmer seg. Dette er ett av flere viktige tiltak som skal gjøre Eide sentrum enda mer attraktivt.

I det tidligere rådhuset på Eide er vi gang med å etablere Familiens Hus. Her vil mange tjenesteområder være samlet under samme tak.