Sentralbordet er åpent mandag og tirsdag mellom kl 09.00 og 15.00.
Onsdag 8. april er sentralbordet åpent mellom kl 09.00 og 12.00.

Rådhuset er fremdeles stengt for besøkende for å forhindre smittespredning og de aller fleste av de ansatte har hjemmekontor.

Vi ønsker alle våre innbyggere en riktig god påske - ta vare på hverandre.

Etter inspirasjon fra strikkeglade damer i LHL (Landsforeningen for hjerte- og lungesyke) finnes det nå hjertetre utenfor institusjoner og omsorgssenter i kommunen vår. Ansatte og pårørende strikker flotte hjerter som henges opp i solidaritet - vi står sammen på avstand.

17. mai komiteen i Hustadvika planlegger 17. mai feiringen ut fra to ulike alternativ:

Plan A: 17. mai kan arrangeres som normalt
Plan B:  alternativ 17. mai-feiring dersom alle arrangement må avlyses

Utsatt frist for betaling av forskuddsskatt

Forskuddsskatt personlig forfall 15. mars har utsatt innbetaling til 1. mai. Dersom du har innbetalt forskuddsskatten, og du ønsker å få den tilbakebetalt, må du ta kontakt med skatteoppkrever for tilbakebetaling.

Forskuddsskatt for selskap 2.termin forfall 15. april får utsatt frist for innbetaling til 1.september 2020.

Utsatt frist for betaling av arbeidsgiveravgift 2.termin

Fristen for innbetaling av arbeidsgiveravgift 2. termin utsettes fra 15. mai til 15. august 2020.

Se mer informasjon om regjeringens tiltakspakker:

Ny vann og avløpsforskrift er vedtatt for Hustadvika kommune.

I forskriften står det at vannforbruk skal beregnes ut fra areal  og ikke dyretall slik som tidligere. I den forbindelse  har det skjedd en feil ved beregning av areal på en del landbrukseiendommer. Det viser seg at bygninger uten innlagt vann også er tatt med i arealberegningene.

Trenger du noen å snakke med?

Vi er tilgjengelige for deg om du har noe på hjertet og vi ønsker å hjelpe deg så godt vi kan.
Du kan ringe mandag til fredag mellom kl 09.00 og kl 13.00 så lenge skolene er stengt. Det er bare å ta kontakt i påskeferien også.
Tilbudet er til alle elever i grunnskolen i Hustadvika. Du kan ringe oss eller sende en SMS.

Formannskapet vedtok i sitt møte 12.03.2020 å legge forskrift om om salgs-, skjenke- og serveringsbevilling i Hustadvika kommune ut på offentlig høring.

Regjeringen har innført forbud mot å overnatte på fritidseiendom utenfor egen kommune. Forbudet gjelder frem til 20. april 2020.

Dersom du planlegger å reise fra Sør-Norge til Hustadvika, trenger du ikke å sitte i hjemmekarantene når du ankommer Hustadvika. Det lokale vedtaket om hjemmekarantene blir ikke videreført etter fredag 27. mars. Har du kommet fra Sør-Norge til Hustadvika i løpet av de siste 14 dagene, kan du dermed avbryte karantenen.

Hustadvika kommune gjennomfører i disse dager brukerundersøkelser innen ulike tjenesteområder. Mange av dere som mottar tjenester eller er pårørende for tjenestemottakere vil motta e-post eller brev i posten med påloggingsinformasjon til nettsiden bedre.kommune.no