Forrige uke var representanter fra Hustadvika kommune og Hustadvika Næringsforum på bedriftsbesøk hos Doosan Infracore Norway i forbindelse med at bedriften nå feirer 50 år på Varhol.

Hva mener du om inntektene og utgiftene til kommunen? Følg budsjettprosessen og si meninga di til de folkevalgte. Høringsfrist: onsdag 7. desember 2022.

Onsdag 7. desember kl 11:30 - 13:30 er det åpen dag ved Eide aktivitetssenter. Vi holder til i de gamle lokalene til dagsenteret på Slettatunet.

Hustadvika Frivilligsentral arrangerer julegaveinnsamling til de som har det vanskelig før jul, eller av andre grunner ikke får julegave.

I går arrangerte Hustadvika kommune kulturfest med utdeling av tre ulike priser på Bygdahuset Vonheim i Malmefjorden.

Handlings- og økonomiplan er en av sakene kommunestyret skal behandle 8. desember. Her finner du mer informasjon om møtet og de sakene som skal behandles.

Når starter jakta?

Hjerneslag er en av våre mest alvorlige folkesykdommer, og er en av de hyppigste årsakene til død og funksjonshemming.  Tidlig behandling vil bidra til at sjansene for et heldig utfall er til stede, men mange vil likevel måtte leve med følgetilstander.

Handlings- og økonomiplan 2023 - 2026, var en av sakene formannskapet behandlet 15. november.  Her finner du mer informasjon om møtet og de sakene som var oppe til behandling.

Formannskapet skal i møte 8. november få orientering om kommunedirektørens skisse til Handlings- og økonomiplan 2023 - 2026. Det er ingen politiske saker til behandling.