En pasient ved Fræna sjukeheim og omsorgssenter har i dag den 14.01.21 testet positiv på covid19.

Det er registrert et nytt smittetilfelle i Hustadvika kommune i dag 12.01.21. Den smitta er tilreisende gjestearbeider fra utlandet og var allerede i reisekarantene. Den smittede er satt i isolasjon.

Det er registrert et nytt smittetilfelle i Hustadvika kommune i dag 09.01.21. Den smitta er tilreisende gjestearbeider fra utlandet og var allerede i smittekarantene. Smittekilde er kjent, og vedkommende er satt i isolasjon.

Det er registrert et nytt smittetilfelle i Hustadvika kommune i dag 08.01.21. Den smitta er tilreisende gjestearbeider fra utlandet og var allerede i karantene. Smitten var avdekt jfr prosedyrer for tilreisende arbeidere.

Det er meldt om påvist høypatogen fugleinfluensa i Møre & Romsdal. Mattilsynet har innført smitteverntiltak.

Rådyrjakta starter 10. august hvert år.

Trykk her for å melde inn felt rådyr i 2020

Hjortejakta starter 1. september hvert år.

Trykk her for å melde inn felt hjort i 2020

Elgjakta starter 25. september hvert år.

Trykk her for å melde inn felt elg i 2020

Hustadvika kommune ble kontaktet av Molde kommune med informasjon om smitte hos en elev bosatt i Molde og som går på Fræna videregående skole.

Det er den 06.01.21 registrert et nytt smittetilfelle i Hustadvika kommune. Vedkommende var definert som nærkontakt til tidligere kjent smittet, og satt allerede i karantene. Kommunen har gjennomført smittesporing, og smittekilde er kjent.

I dag ble de første vaksinene mot korona satt i Hustadvika kommune. 60 pasienter ved institusjonene våre fikk vaksinen i løpet av dagen.