Om Hustadvika

Eide og Fræna ble fra 01.01.2020 sammenslått til Hustadvika kommune. Vi er en kommune med ca 13 500 innbyggere og areal på ca 508 kvadratkilometer. Nytt kommunenummer er 1579 og organisasjonsnummer er 921 133 642.

Hustadvika kommune ønsker å gi alle sine innbyggere et godt tjenestetilbud, og vi ønsker at du benytter deg av våre tjenester.

Alle de kommunale tjenestene er presentert på nettsiden vår, men er det noe du ikke finner svar på eller ønsker mer informasjon om - ta kontakt med Servicetorget.

Vi legger også ut små og store hendelser, påminnelser om søknadsfrister, høringer og så videre på vår Facebookside  - gå inn og lik siden "Hustadvika kommune". 

Vi har også en aktivitetskalender der vi legger ut informasjon om både kommunale og private arrangement. Send inn ditt arrangement til postmottak@hustadvika.kommune.no så legger vi det ut i aktivitetskalenderen som ligger på forsiden vår. 

Hustadvika er i vekst og har et variert og ekspansivt næringsliv, gode kommunale tjenester, trygge oppvekstvilkår og mange muligheter til friluftsliv og kulturelle aktiviteter.  Dette gjør oss til en attraktiv kommune å bo i. I tillegg har vi to byer i nærheten, Molde i sør og Kristiansund i nord. Hustadvika ligger sentralt i forhold  til daglig pendling til begge regionene.

Vi ønsker deg velkommen til flotte naturopplevelser i en kommune med naturen rett utenfor døra.

Bjørnsund - Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Nabokommunen - Klikk for stort bilde
Nordneset fyrlykt, Farstad - Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde

Åpningstider

Mandag - fredag:
09.00-14.30

Sentralbord:
Åpent 09.00-15.00 hele året

Adresse

Tingplassen 1
6440 Elnesvågen