Om Hustadvika

Eide og Fræna ble fra 01.01.2020 sammenslått til Hustadvika kommune. Vi er en kommune med ca 13 500 innbyggere og areal på ca 508 kvadratkilometer.

Vårt kommunenummer er 1579 og organisasjonsnummer er 921 133 642.

Hustadvika kommune ønsker å gi alle sine innbyggere et godt tjenestetilbud, og vi ønsker at du benytter deg av våre tjenester.

Alle de kommunale tjenestene er presentert på nettsiden vår. Bruk gjerne det store søkefeltet for å finne frem. Er det noe du ikke finner svar på eller ønsker mer informasjon om - ta kontakt med Servicetorget.

Vi har også en side som heter OpplevHustadvika.no. Denne siden viser alle lag og organisasjoner i kommunen vår. Siden har i tillegg informasjon om opplevelser, aktiviteter, turer, kunst og kultur, butikker, mat og overnatting med mer. 

 

 

Vi legger også ut små og store hendelser, påminnelser om søknadsfrister, høringer med mer på vår Facebookside  - gå inn og lik siden "Hustadvika kommune"

Hustadvika er i vekst og har et variert og ekspansivt næringsliv, gode kommunale tjenester, trygge oppvekstvilkår og mange muligheter til friluftsliv og kulturelle aktiviteter.  Dette gjør oss til en attraktiv kommune å bo i. I tillegg har vi to byer i nærheten, Molde i sør og Kristiansund i nord. Hustadvika ligger sentralt i forhold  til daglig pendling til begge regionene. Se vår fine film laget høsten 2023:

Film fra Hustadvika av fotograf Andreas Winter

Her finner du lenke til direktesendte videobilder fra Bud.
Løsningen er levert av Triangel Security.

Her er lenke til presentasjonsbrosjyre fra Hustadvika. 

Vi ønsker deg velkommen til flotte naturopplevelser i en kommune med naturen rett utenfor døra.

Bjørnsund - Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Nabokommunen - Klikk for stort bilde
Nordneset fyrlykt, Farstad - Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde
Klikk for stort bilde

Åpningstider

Mandag - fredag:
09:00-14:00

Sentralbord:
Åpent 09:00-14:00 
Telefon: 712 68 100

 

Adresse

Tingplassen 1
6440 Elnesvågen