I slutten av april opplevde vi et større smitteutbrudd i kommunen vår. Nå opplever vi å ha god oversikt over situasjonen og smitten har ikke spredt seg ute i samfunnet vårt den siste uken. Vi har flere smittede denne uka også, men de som har testet positivt var allerede i smittekarantene.

Mange av de som først ble smitta er friskmeldte og ute av isolasjon.

Tretind, utescenå på Eide.jpg

Hustadvika kommunes nye utescene i Eide sentrum er ferdig, og offisiell åpning nærmer seg. Dette er ett av flere viktige tiltak som skal gjøre Eide sentrum enda mer attraktivt.

I det tidligere rådhuset på Eide er vi gang med å etablere Familiens Hus. Her vil mange tjenesteområder være samlet under samme tak.

Nordneset fyrlykt, Farstad

Årets Stikk UT! sesong starter 1. mai 2021. I år kan du velge mellom 471 turer i 25 kommuner.

Flere har etterlyst hvor figurene på Familiens Hus (tidligere rådhuset på Eide) har blitt av.  Vi arbeider nå med å realisere Familiens hus og en omfattende innvendig ombygging er i gang. I tillegg skal en helt nødvendig renovering av tak og ytre fasader gjennomføres.

Torsdag 15.04.2021 kl. 16.00 er det kommunestyremøte i Hustadvika kommune. Av smittevernhensyn gjennomføres møtet digitalt.

Søknadsskjema for kulturmidler finner du her:

Søknadsskjema kulturmidler

Kulturmidlene er delt inn to ulike tilskudd. Les om de ulike tilskuddene lengre ned i artikkelen.

Frist for å søke om kulturtilskudd er 30. april 2021.

Tilskudd til kulturarrangement kan det søkes om gjennom hele året.

Her finner du valgresultatet av den rådgivende folkeavstemninga.

Molde kommune har i dag 08.03.2021 sendt ut en pressemelding om smitte i Trondheim i vinterferien. Hustadvika kommune ønsker også å oppfordre sine innbyggere om å følge rådene nedenfor:

Har du vært i Trondheim mellom 27. februar og 3. mars?

Pr 1. januar 2021 var det 13 317 innbyggere i Hustadvika, det vil si en vekst på 38 nye innbyggere i løpet av fjoråret og en økning på 0,2 prosent.