Fra 25.10.2021 vil Asplan Viak på oppdrag for Riksantikvaren gjennomføre registreringer av 132 automatisk fredete, arkeologiske kulturminner i Hustadvika kommune.

Her finner du oversikt over saker som skal behandles og lenke til direktesending fra møtet.

I går, 19. oktober, ble det konstituert et nytt ungdomsråd i Hustadvika.

Rådyrjakta starter 10. august hvert år.

Trykk her for å melde inn felt rådyr høsten 2021

Hjortejakta starter 1. september hvert år.

Trykk her for å melde inn felt hjort høsten 2021

Elgjakta starter 25. september hvert år.

Trykk her for å melde inne felt elg høsten 2021

231 personnummer til multidosebrukere i Hustadvika kommune har i en periode på 1 time og 15 minutter vært publisert på kommunens innsynsløsning på hjemmesiden lørdag 16. oktober. Kommunen beklager dette på det sterkeste.

Prøvene som er tatt i helgen (15.-17. oktober) viser fortsatt høyt fargetall på drikkevannet, det blir tatt jevnlige prøver fremover . Vi anbefaler derfor fortsatt å koke vannet, og det er forventet at anbefalingen vil gjelde en stund fremover.

Nye oppdateringer kommer fortløpende.

Dette gjelder for alle som bor i ytre strøk av kommunen, fra Ås til og med Farstad. Berørte abonnenter skal ha mottatt SMS.

Tradisjon tro har Haukås skole markert Verdensdagen for psykisk helse denne uka før høstferien.

Det blir tilbud om influensavaksinering i uke 44 på Vonheim. Vi kommer tilbake med nærmere informasjon om tidspunkt og hvordan time skal bestilles.