Hustadvika kommune har vært så heldig å få tildelt hele 4 012 000 kr i midler gjennom spillemiddelordningen. Dette er midler fra overskuddet i Norsk tipping som fordeles ut til kommunene av fylkeskommunen. 

Selv om det er nok vann i vannkildene må vi tenke på vannforbruket – dette skyldes kapasitet på ledningsnett og anlegg

Overskrift...

 

Høyreklikk for å velge modul eller skriv en tekst...

Høyreklikk for å velge modul eller skriv en tekst...

I går åpnet Akershus Traktor ny avdeling på Eide i Hustadvika.  

 

Vi opplever at vi får en del av informasjonen vi sender ut i retur da vi ikke har korrekt kontaktinformasjon til lag og organisasjoner i kommunen vår. I tillegg mangler vi kontaktinformasjon på flere. 

 

«Hva er viktig for deg?»-spørsmålet må være med oss hele tiden, derfor er markeringen av "Hva er viktig for deg?"-dagen en nyttig påminnelse. Å stille dette spørsmålet må være naturlig å gjøre hver eneste dag i møte med pasienter og brukere. Det handler om å se hele mennesket - ikke sykdommen, det som feiler deg og begrensningene. 

Inntektsgrensene har nå økt slik at flere kan få bostøtte.

Dette er et midlertidig tiltak i perioden april til oktober som skal hjelpe de som er økonomisk rammet av korona-pandemien. 

Fra tirsdag 2. juni vil Servicetorget på rådhuset gjenåpne.

Åpningstiden er 09.00 til kl 14.30 mandag - fredag.

Det er nesten en mannsalder siden sist det skjedde. 27. mai 2020 ble Hustadvika Røde Kors stiftet. Siste gang det ble stiftet et lokallag var i 1994.

HIPP HIPP HURRA - GRATULERER MED DAGEN!

 

 

Etter inspirasjon fra strikkeglade damer i LHL (Landsforeningen for hjerte- og lungesyke) finnes det nå hjertetre utenfor institusjoner og omsorgssenter i kommunen vår. Ansatte og pårørende strikker flotte hjerter som henges opp i solidaritet - vi står sammen på avstand.