Flott åpningsfest ved nye Haukås skole

Ny Haukås skole ble tatt i bruk ved skolestart i høst, og alt uteareal ble ferdigstilt før jul. Tirsdag 17. januar inviterte skolen til storstilt åpningsfest for alle som hadde lyst å se den nye flotte skolen fra innsida.

Mange tok turen, og elevene ved 6. og 7. trinn gav de besøkende omvisning på alle rom i skolen. Det var gratis kake, kaffe og saft til alle, og muligheter for å kjøpe seg mat og godteri i flere kiosker rundt om på skolen.

Anti jantelov-sangen ble framført før en tydelig stolt rektor Sissel Lyngstad ønsker alle velkommen. Hun takket alle viktige medhjelpere som har vært involvert i arbeidet med ny skole, og gav en ekstra honnør til sina ansatte for deres innsats og fleksibilitet i overgangen fra gammel til ny skole. Hun fortalte også om prosessen fra planlegging til gjennomføring, der en kom frem til gode løsninger underveis gjennom godt samarbeid. 

Ordfører Tove Henøen holdt deretter en fin tale – stolt og glad over at skolen nå står her. Hun overrakte et flott bilde av Sissel Stangenes i gave til skolen. Bildet er en del av en serie, der første bilde er gitt til Jendem skole, andre bilde til Sylte skule og nå tredje bilde til Haukås skole. 

Blant de mange besøkende var representanter fra totalentreprenør, prosjektledelse og tidligere lærere ved skolen.

 

ABBA-opptreden av elever ved 6. og 7. trinn - Klikk for stort bilde
Åpningsgave fra kommunen - bilde av Sissel Stangenes - Klikk for stort bilde
Snoren ble klippet for åpning av ny Haukås skole - Klikk for stort bilde
Velkomsttale ved rektor Sissel Lyngstad - Klikk for stort bilde