Christie og Opsahl har satt opp kamera på Haukås skole som viser fremdriften i bygging av ny Haukås skole.

Her kan du følge byggeprosessen underveis:

Kamera Haukås skole 

Onsdag 24. februar startet byggearbeidet med ny Haukås skole. Christie og Opsahl AS har totalentreprisen for prosjektet. Brakkeriggen kom på plass i går kveld, og Christie og Opsahl forventer at mellom 20 og 25 ansatte fra Christie kommer til å være på byggeplassen gjennom byggeperioden.

   

   

Etter en lang og god samspillsperiode har Hustadvika kommune og Christie og Opsahl AS signert kontrakt om bygging av nye Haukås skole i Elnesvågen. Skolebygget blir et av de mest energi- og klimavennlige i Møre og Romsdal, og vil være et signaturbygg i sentrum av Hustadvika kommune.

Samspillsfasen mellom Hustadvika kommune og Christie og Opsahl går mot slutten, og planene begynner å se veldig bra ut. Akkurat nå blir de ulike arealene i bygget besluttet i samspill mellom entreprenør, kommune og brukerne.

 

I kommunestyremøte 13.02.2020 ble det orientert om fremdriften for nye Haukås skole og det ble gitt en presentasjon av vinnerutkastet . Skolen skal stå ferdig til skolestart høsten 2022 og arbeidet skal begynne allerede i år.