Aktiv på Dagtid

Klikk for stort bilde  

Klikk for stort bilde  

For å beholde kontrollen på smittespredningen og begrense ny økning i smitte, har regjeringen iverksatt forsterkede nasjonale smitteverntiltak  i januar 2021. Aktiv på Dagtid utsetter foreløpig oppstart. Vi venter på nye nasjonale retningslinjer og vil legge ut informasjon om oppstart så snart vi vet mer.

Aktiv på Dagtid er et aktivitetstilbud til deg som ønsker å komme igang med trening og holde deg i form. Vi har lett og motiverende trening, og fine turer i vår region med fokus på det sosiale. Aktiv på Dagtid starter i uke 36.

Hvem kan være med?

Aktiv på Dagtid er et tilbud til deg som er i en eller annen form for trygd/stønadssituasjon/hjemmeværende og er over 18 år. Det kan hende du er arbeidsledig, pensjonist, sjukemeldt, arbeidsutfør, er under arbeidsavklaring, mottar fødselspenger eller jobber deltid/skift. 

Når er treningene og aktivitetene?

Gruppetilbudene er spredt utover uka og på ulike steder, slik at du har mulighet til å delta på mange aktiviteter. Vårsesongen starter i uke 2 i januar og varer ut 2. uka i juni. Høstsesongen starter 1. uka i september og varer ut 2. uka i desember. Se i ukeplana lengre ned i artikkelen for mer informasjon.

  • Svømmegruppene holder stengt i skoleferiene
  • Padlegruppa har tilbud sent på vårsesongen og tidlig på høstsesongen
  • Ridegruppa har 10 ganger på høsten og 10 ganger på våren - fra starten

Hva koster det å være med?

Det koster kr 400 i halvåret å være med. Da kan du delta på de tilbudene du vil - når du vil.

Som medlem i Aktiv på Dagtid får du 20% avslag på alle tur og treningsklær på Intersport i Elnesvågen.

Hvordan tegner jeg medlemskap?

Nye medlemmer må ved første gangs registrering møte opp ved Servicetorget på Hustadvika rådhus i Elnesvågen. Her tegner du medlemskap ved å fylle ut et påmeldings- og egenerklæringsskjema. Her får du også informasjon og brosjyrer, ukeplaner og turplan for hver termin, samt kontaktinformasjon om turledere og treningsinstruktører. 

Ved fornyelse av medlemskap påfølgende semester, trenger du ikke møte opp på rådhuset/servicetorget. Du kan betale hjemmefra ved å vippse til Aktiv på dagtid sitt vippsnummer 612196. Kommunen vil, ved mottatt betaling, registrere dette i medlemslisten. Dersom du ikke har vipps, kan du komme innom rådhuset/servicetorget å betale på vår bankterminal.

Turplan - turgruppa i Elnesvågen våren 2021 (PDF, 133 kB)
Turplan - turgruppa på Eide våren 2021 (PDF, 145 kB)
Ukeplan gruppetimer våren 2021 (PDF, 255 kB)
Terminliste alle aktiviteter våren 2021 (PDF, 222 kB)

Kontaktinformasjon

Servicetorget
E-post
Telefon 71 26 81 00
Ragnhild Elin Aas
Rådgiver
E-post
Mobil 907 71 912