Aktiv på Dagtid

 

Trening i sal - Klikk for stort bilde

  

 

Kajakk på Langvatnet - Klikk for stort bilde

  

Aktiv på Dagtid er et aktivitetstilbud til deg som ønsker å komme i gang med trening og holde deg i form. Vi har lett og motiverende trening, og fine turer i vår region med fokus på det sosiale. Aktiv på Dagtid starter i uke 2.

Hvem kan være med?

Aktiv på Dagtid er et tilbud til deg som er i en eller annen form for trygd/stønadssituasjon/hjemmeværende og er over 18 år. Det kan hende du er arbeidsledig, pensjonist, sjukemeldt, arbeidsutfør, er under arbeidsavklaring, mottar fødselspenger eller jobber deltid/skift. 

Når er treningene og aktivitetene?

Gruppetilbudene er spredt utover uka og på ulike steder, slik at du har mulighet til å delta på mange aktiviteter. Vårsesongen starter i uke 2 i januar og varer ut andre uka i juni. Høstsesongen starter første uka i september og varer ut andre uka i desember. Se i ukeplana lengre ned i artikkelen for mer informasjon. Svømmegruppene holder stengt i skoleferiene og har oppstart etter høstferien.

Hva koster det å være med?

Det koster kr 500 i halvåret å være med. Da kan du delta på de tilbudene du vil - når du vil.

Som medlem i Aktiv på Dagtid får du 20% avslag på alle tur og treningsklær på Intersport i Elnesvågen.

Hvordan tegner jeg medlemskap?

Nye medlemmer må ved første gangs registrering møte opp ved Servicetorget på Hustadvika rådhus i Elnesvågen. Her tegner du medlemskap ved å fylle ut et påmeldings- og egenerklæringsskjema. Her får du også informasjon og brosjyrer, ukeplaner og turplan for hver termin, samt kontaktinformasjon om turledere og treningsinstruktører. 

Ved fornyelse av medlemskap påfølgende semester, trenger du ikke møte opp på rådhuset/servicetorget. Du kan betale hjemmefra ved å Vippse til Aktiv på dagtid sitt vippsnummer 612196. Kommunen vil, ved mottatt betaling, registrere dette i medlemslisten. Dersom du ikke har vipps, kan du komme innom rådhuset/servicetorget å betale på vår bankterminal.

Kontaktinformasjon

Servicetorget
E-post
Telefon 71 26 81 00

Tingplassen 1
6440 Elnesvågen

Sentralbord servicetorget:
Mandag - fredag kl. 09:00 - 14:00

Åpningstider rådhuset:
09.00-14.00