Vevang barnehage

   

Vevang barnehage består av 2 avdelinger. Småbarnsavdelingen  Kråkebollen har plass til 9 barn fra 0 – 3 år. Storbarnsavdelingen Sjøstjerna har plass til 18 barn fra 3 – 5 år. Vi er til sammen 27 barn fordelt på 6 årsverk. Personalet ved Vevang barnehage består av barnehagelærere, fagarbeidere og assistenter/barneveiledere. Vi har åpningstid fra kl 07.00 – 16.30. Personalets ressurser og kompetanse er viktig for å nå barnehagens pedagogiske målsettinger.

Vevang barnehage har et stort og variert uteområde som byr på mange muligheter og utfordringer. Barnehagen ligger i naturskjønne omgivelser med Atlanterhavsveien som nærmeste nabo. Vi har kort vei til både skogen og fjæra, og vi har tilgang til både gapahuk og grillhytte. Vi er glade i å gå turer og være ute, så miljøet rundt barnehagen og på Vevang er mye brukt.

Om du ønsker å vite mer om oss er det bare og ta kontakt med enhetsleder og/ eller lese årsplanen og tekstheftet som dere finner her på hjemmesiden 😊

Her finner du oversikt over planleggingsdager og fridager for kommunale barnehager.

Turbilde Vevang barnehage - Klikk for stort bildeTurbilde Vevang barnehage   

Lek i fjøra - Vevang barnehage - Klikk for stort bildeLek i fjøra - Vevang barnehage 

Vevang barnehage- besøk av brannvesenet - Klikk for stort bildeVevang barnehage- besøk av brannvesenet 

Tilbakemeldinger fra foreldregruppen som kom inn etter en anonym undersøkelse våren 2021

«Jeg er fornøyd med samarbeidet mellom foreldre og personalet. Føler jeg får god informasjon fra bhg om både mine barn og om hva som skjer i bhg. Og må legge til at det er godt å se at barna blir sett» (Anonym vår 2021).

«Trygge og gode voksne, stabil og engasjert personalgruppe. Blir møtt med et smil ved levering og henting. Stort uteområde» (Anonym vår 2021).

«Liten, trygg og god barnehage som barnet føler seg sett og ivaretatt i» (Anonym vår 2021).

Kontaktinformasjon

Caroline Eriksen
Enhetsleder Vevang barnehage
E-post
Telefon 984 54 649
Avdeling Kråkebollen
Pedagogisk leder Brit Marie Sandøy
Telefon 975 75 823
Avdeling Sjøstjerna
Pedagogisk leder Hilde Marita Naas
Telefon 975 74 300