Lyngstad barnehage

 

Lyngstad barnehage ligger flott til i fine omgivelser hvor man har skogen, fjellet og store marker tett på. I tillegg til naturen rundt barnehagen har vi ulike turdestisnasjoner som vi liker å nytte oss av. Vi har gillhytte, gapahuk og en fin akebakke rett ved. I tillegg får vi bruke skolens område av og til. Det er alltid kjekt.

Lyngstad barnehage består av 2 avdelinger. Småbarnsavdelingen Tyttebær har plass til 9 barn i alderen  0 – 3 år. Storbarnsavdelingen Blåbær har plass til 18 barn fra 3 – 5 år. Vi har plass til 27 barn fordelt på 6 årsverk. Personalet ved Lyngstad barnehage består av barnehagelærere, fagarbeidere og assistenter/barneveiledere. Vi har åpningstid fra kl 07.00 – 16.30. Personalets ressurser og kompetanse er viktig for å nå barnehagens pedagogiske målsettinger.

Om du ønsker å vite mer om oss er det bare og ta kontakt med enhetsleder og/ eller lese årsplanen og tekstheftet som dere finner her på hjemmesiden 😊

Her finner du oversikt over planleggingsdager og fridager for kommunale barnehager

Lyngstad barnehage - brannvernuke - Klikk for stort bildeLyngstad barnehage - brannvernuke 

Lyngstad barnehage - oppdagelsestur - Klikk for stort bildeLyngstad barnehage - oppdagelsestur 

Lyngstad barnehage på Lyngstadfjellet - Klikk for stort bildeLyngstad barnehage på Lyngstadfjellet  

Tilbakemeldinger fra foreldregruppen som kom inn etter en anonym undersøkelse våren 2021

«Vi er fornøyde med de ansatte, uteområde, aktiviteter og turer. Synes det er veldig kjekt at de får være så mye ute og oppleve ting i nærmiljøet. Også fornøyd med det pedagogiske opplegget. Alle virker å være inkludert og trives og det er så bra, for da gleder de seg til neste dag og det som skal skje» (Anonym vår 21)

«Blide og glade voksne som skaper godt miljø for de små» (Anonym vår 21)

«Vi er fornøyde med at det er god kommunikasjon mellom barnehagen og hjemmet. Dere er flinke å se barnas behov. Dere er flinke å prøve å tilrette legge for hvert enkelt barn (Anonym vår 21)

Kontaktinformasjon

Caroline Eriksen
Enhetsleder Lyngstad barnehage
E-post
Telefon +47 98 45 46 49
Avdeling Blåbær
Pedagogisk leder Monja Helen Hvattum
Telefon +47 94 78 28 55
Avdeling Tyttebær
Pedagogisk leder Veronica Hustad
Telefon +47 94 88 56 05