Stikk UT! Vinter

 Informasjon om Stikk UT! vinteren 2022/2023 legges ut her i løpet av høsten 2022. Informasjonen som ligger her nå er fra 2021/2022-sesongen.

Det meste er klart til oppstart av ny Stikk UT! -sesong. 15. desember starter Stikk UT! Vinter opp igjen med nærmere 300 turmål: 132 skiturer og 166 vinterfotturer. 

Oversikt over turene finner en i Stikk UT!-appen og på stikkut.no. (Under Finn turmål kan dere søke opp oversikt over turmålene i egne/aktuelle kommuner.)

Alle turer blir skiltet og merket godt av våre frivillige medhjelpere rundt om i idrettslag og velforeninger, og det er mange tråkkemaskinsjåfører i sving. Det er gratis å være med, og all registrering foregår digitalt i appen eller på hjemmesiden.

Dette blir første vinteren med app, og vi håper den vil gjøre det enklere å registrere. Særlig på skiturer er det ikke lenger nødvendig å stoppe opp og ta telefonen ut av lomma, men kan i stedet registrere turen i etterkant. For så lenge appen er åpen når en begynner på turen, vil den registrere og lagre kodene en passerer underveis.

Sjekk også ut den nye funksjonen i appen - «sammen» - her kan man enkelt finne eller opprette en tur der målet er å gå tur sammen med andre.

Stikk UT! Vinter varer helt fram til 2. påskedag, som denne sesongen er 18. april.

Mvh
Nordmøre og Romsdal Friluftsråd
Sunnmøre Friluftstråd

Kontaktinformasjon

Ragnhild Elin Aas
Kultursjef
E-post
Mobil 907 71 912