Hustadvika frivilligsentral

 

Frivilligsentralen har sine lokaler sentralt i Elnesvågen, med hovedinngang ved Sjarm-butikken og apoteket inne på Torget 10. . Vi deler lokaler med administrasjonen i Kulturenheten i Hustadvika kommune.

Søknadsfrist og pris for tjenesten

Frivilligsentralen tilbyr tjenester basert på frivillighet og håndterer fortløpende innkomne ønsker og henvendelser. Tjenesten er gratis og tilbud gis så sant det finnes frivillige som kan passe til ønsket oppdrag.

Frivillige innsats inn mot våre helseinstitusjoner er viktig og blir nok viktigere. Vi er i startgropa der vi skal koordinere frivillig innsats. Vi kartlegger og orienterer oss nå om hva vi kan gjøre, og ikke minst hvordan vi kan gjøre dette.

Besøk vår egen nettsider her

Møtelokale

Frivilligsentralen er også et fint møtelokale for lag, organisasjoner eller foreninger. Det er plass for ca. 8-10 personer rundt bordet i det største rommet. Det er også mulig å ha ulike grupper da rommet har tre ulike sittegrupper. Lokalet er utstyrt med SmartBoard og projektor. 
 

Vil du bli frivillig?

Vil du bli frivillig eller ønsker å være besøksvenn eller aktivitetsvenn, ta kontakt på telefon 48 15 23 90 eller e-post: frivilligsentralen@hustadvika.kommune.no eller kom innom Frivilligsentralen.

Kontaktinformasjon

Hustadvika Frivilligsentral
E-post
Telefon 48 15 23 90

Åpningstider

Åpningstider:
Mandag, onsdag og torsdag: 09.00-15.30


Noe møteaktivitet gjør at leder ikke alltid treffes
Kulturenheten i samme lokale har åpent mandag-fredag 08.00-15.30