Turstier

Hustadvika Kommune har et rikt friluftsliv og ligger godt til rette for utøvelse av en rekke flotte aktiviteter både sommer og vinter. Her er en flott kyststripe som byr på stille, fine fjordarmer og vakre ville Hustadvika!


Fjellene og naturen omkring har et stort spenn av variasjoner som frister folk ut på tur hele året.

Oversikt over turstier i kommunen

Kommunen har lagt stor vekt på å tilrettelegge for utvikling av turstier i ulike områder. Utvalget av tilrettelagte turstier som passer de aller fleste, er stort og under stadig utbedring.

En enkel oversikt over tilrettelagte turstier/kyststier kan du finne på denne siden.

Lenke til de enkelte turene kan du finne nedenfor:

I tillegg har vi mange andre flotte turer med god beskrivelse som ligger inne på hjemmesiden til www.morotur.no, velg kommune så får du alt som er lagt i fra vår kommune. Her er det gode beskrivelser med informasjon om kart, parkering, lengde og bratthet.

Hustadvika er også med på det populære turmålkonkurransen StikkUT i regi av Nordmøre og Romsdal Friluftsråd. Du finner mer informasjon dette på hjemmesiden. 

Vi har også en egen nettside som heter Opplevhustadvika.no, der vi har laget oversikt over alle turmål, aktiviteter og opplevelser i kommunen vår. 

Skiløyper i kommunen:

På Skaret skisenter finner du løyper for enhver smak, og det er kjekt for de minste å være på skistadion og gå. Se www.skaretskisenter.no for informasjon om alle løypene og webkamera.

Lysløyper:

Øverst i Hauglia, Elnesvågen, er det opptråkkede løyper så snart det er nok snø. Løypa er ikke så lang, men har du lyst på en flott treningstur i kuppert terreng kan den fin tas både to og tre runder. Se gjerne FSO - Fræna Ski- og Orienteringsklubb på Facebook for status i løypa. 

Eide IL har lysløype som ligger i Eide sentrum. Kjør opp til Eidehallen, ta til høyre i krysset rett ovenfor hallen og ved neste kryss er det skiltet til Stortua. Fortsett deretter oppover i boligfeltet, ta til venstre i neste kryss, som er ved en bekk, og parker ved skigarasjen til Eide IL. 

Åpningstider

Mandag - fredag:
09:00-14:00

Sentralbord:
Åpent 09:00-14:00 
Telefon: 712 68 100