Barselgrupper

Barselgrupper er et nettverksskapende tilbud til nybakte foreldre. Det er fint å ha noen å dele erfaringer med og ikke minst er det fint å kunne lufte tanker og opplevelser man kanskje har som nybakt mamma.  

  • Helsestasjonen inviterer til første barseltreff / åpent venterom en gang per måned. Alle nybakte foreldre vil få invitasjon på sms måneden etter barnet er født. Helsesykepleier tar dere imot og vi serverer kaffi/te. Ta gjerne med nistemat. Vi ønsker at dette skal bli et sosialt møtested hvor foreldre med nyfødte barn kan bli kjent og knytte kontakt.
     
  • Fysioterapeut ved helsestasjonen inviterer til barseltreff ved ca 8-ukers alder hvor tema er barnets motoriske utvikling, utstyr, mors kropp og helse etter svangerskap og fødsel. Invitasjon kommer på sms.
     
  • Klinisk ernæringsfysiolog ved helsestasjonen inviterer til barseltreff ved 6 mnd alder hvor tema er overgang til fast føde, familiekost og spiseutvikling. Invitasjon kommer på sms.
     

Det er grupper både i Elnesvågen og på Eide. Foreldre mottar invitasjon på sms når barnet er i aktuell alder og man melder seg på ved å svare på sms. 

Kontaktinformasjon

Resepsjon Elnesvågen og Eide

Ta kontakt med helsestasjonen eller din helsesykepleier på:

HelsaMI
 

Telefon: 712 68 300

Telefontid resepsjon:
Mandag - torsdag
Kl. 08:30 - 11:30
Kl. 12:30 - 13:30
Fredag stengt telefon

Åpningstider

Åpningstid resepsjon:
Mandag - torsdag
Kl. 08:30 - 15.00

 

Adresse

Avdeling Eide:
Rådhusvegen 7
6490 Eide

Avdeling Elnesvågen:
Setbakken 1
6440 Elnesvågen