Læringsverkstedet Haugtussa barnehage

Haugtussa barnehage ble bygget i 1987. Siden 1987 har barnehagen blitt bygd ut i 2000, 2005 ,2010 og 2013. Barnehagen har nå tre etasjer, med til sammen 340 m2 lekeareal. 

Avdelinger:

Haugtussa Barnehage består av fire avdelinger inndelt etter alder. Vi har Småtussan fra 1-2 år, Lykketrolla fra 2-3 år. Trollungan 3-4 år og Skogtrolla fra 4-6 år. Tilsammen har vi plass til 60 barn.

Litt om oss:

Haugtussa barnehage ligger i Hustadvika kommune i nær tilknytning til sentrum i Elnesvågen, med gåavstand til skole, bibliotek og butikksenter. Det er et variert turområde med tilgang på sjø, skog og fjell. Barnehagen har egen lavvo i Haukåsdalen som blir mye brukt av de eldste barna. Alt dette gir oss gode muligheter til å benytte nærmiljøet i det daglige, som igjen gir barna muligheter for allsidige opplevelser og erfaringer. 

Uteplassen vår er stor og består av tradisjonelle uteleker og apparat. På uteområdet har vi blant annet drivhus, egen hytte, kjøkkenhage og ballbinge. Uteplassen er planert slik at det er to supre akebakker som passer for store og små.  I 2022 oppgraderte uteplassen med nytt stort lekeapparat, nye disser og et område tilpasset de yngste barna. Det har blitt veldig fint for barnehagen. 

 Vi arbeider for at barnehagen vår skal være et trygt og godt sted å være for barn og voksne. Barnehagen er i starten av barnas liv og vi vil skape trygge og gode rammer i hverdagen, sammen med aktive og glade voksne som har hjerte for hvert enkelt barn.

Vår felles oppgave er å skape en arena der barnet kan vokse i trygghet, glede og mestring. Den handler om sosiale ferdigheter - om å hjelpe andre barn, leke med dem, trøste dem og rose dem. Og det handler om læring; både fysisk og faglig. Siden barna er hos oss i de kanskje viktigste årene av livet, der grunnleggende ferdigheter skal læres og sosiale evner utvikles, vil livet her sette gode spor. Vi ønsker at det de får hos oss, skal gi dem lyst på livet og evne til å mestre det.

Vi er varme mennesker som ser hvert enkelt barn, og vi gleder oss over å få lov til å følge vekst og utvikling. Barnet skal ikke bare ha plass i minste-, mellomste- eller største gruppa og rundt spisebordet, men en plass i våre hjerter.

Visjon: Vi får verdens viktigste verdier til å vokse!

Verdier: Leken & Ambisiøs, Raus & Tydelig

Hjemmesiden til Haugtussa barnehage

Artikkelliste

Kontaktinformasjon

Merete Skarsbø Nerlandsrem
Styrer Læringsverkstedet Haugtussa barnehage
E-post
Telefon 97 17 88 99

Kontaktinformasjon til avdelingene:

Småtussene: 488 92 126
Lykketrolla: 969 06 370
Trollungene: 488 93 437
Skogtrolla: 488 90 049

 

Åpningstider

Mandag - fredag kl. 07:00 - 16:45

Adresse

Trollstien 11
6440 Elnesvågen