Velkommen til sorggruppe i Hustadvika

Har du mistet noen av dine nærmeste, og trenger noen å snakke med?

Sorggruppe for voksne høst 2021-vår 2022

Tid:
Oppstart november-desember 2021, med forbehold om nok påmeldte. 7 samlinger med ca 3-4 uker mellom hver. Første samling får de som melder seg på invitasjon til, og så bestemmer gruppa samlet videre de neste samlingsdatoene.

Sted:
Det er ikke bestemt enda. Elnesvågen eller Eide er aktuelt. Ta kontakt hvis du har utfordringer med å komme deg på samlingen. En av gruppelederne kommer til å stå i døra første gangen og ta imot.

Gratis:
Det er gratis å være med i sorggruppe.

Gruppeledere:
Prest, diakon, ev helsepersonell hvis det blir behov for flere grupper. 
Tilbudet er åpent for alle uavhengig av tro eller livssyn.                                        

For mer informasjon og påmelding, ta kontakt med:

Toril Elin Krakeli Holm, diakon i Hustadvika
tlf.: 712 66 670/ 905 22 434
e-post: toril.elin.holm@hustadvikamenighet.no

Vi har behov for hverandre

Mange har opplevd å miste en de var glad i eller hadde en relasjon til. I noen situasjoner er dette ekstra vanskelig. Mange føler seg alene om sorgen, derfor kan det være godt å komme sammen med andre som har opplevd noe av det samme.

Sorgen er ingen sykdom, men den kan gjøre veldig vondt. Sorgen kan sette i gang tanker, følelser og væremåter som virker ubegripelige, fremmede, rare eller skremmende. Sorg er ikke bare tårer som renner nedover et kinn.

Det er normalt å få reaksjoner etter et dødsfall.

Du kan føle deg veldig trett eller alene.

Det kan være vanskelig å følge med på skole eller arbeid. Kanskje blir du lettere såret over noe andre sier eller gjør. Eller for noe de ikke sier eller gjør.

Det blir bedre, men det tar tid – mer tid enn mange er klar over.

Derfor er det mange som tror de reagerer galt eller unormalt, og at de ikke er sterke nok.

Sorggruppen er en plass man kan dele tanker og uttrykke sin sorg sammen med noen som kan forstå litt mer, og de vonde opplevelsene anerkjennes og får plass. Man kan både gi og få gode råd og informasjon, og det kan også gi livsmot og håp ved at man ser og hører at det er mulig å komme videre i livet etter dødsfall.

Velkommen!