Tilbud om sommerskoler i Hustadvika sommeren 2022

I sommer arrangeres det tre sommerskoler i Hustadvika kommune. Kulturskolen og enhet for integrering arrangerer gratis sommerskole i uke 30. Forskerfabrikken arrangerer sommerskole i uke 32. I uke 26 arrangerer Friluftsrådet friluftsskole. 

Kulturskolen og enhet for integrering:

Sommerskolen arrangeres i uke 30, der deltakerne får jobbe med låtskriving, musikkproduksjon, foto og video. Tilbudet er gratis og sommerskolen har base på Fræna ungdomsskole mellom kl 10.00 og 15.00 mandag til fredag. 

Aldersgruppe: Fra 5. trinn til og med 18 år. 

Påmeldingsfristen er 17 juni og lenke til påmelding finner du her:

Påmelding sommerskole 2022

Se mer informasjon her:

 

Forskerfabrikken:

Forskerfabrikken arrangerer sommerlab i uke 32 for 4. til 7. trinn. På kurset lærer barna om naturvitenskapens spennende verden. De får utføre eksperimenter med ekte forskerutstyr, bruke kreativiteten og løse morsomme oppgaver og ha fysisk aktivitet hver dag. Dette kurset har et helt annet innhold enn kurset som ble gjennomført i fjor.

Sommerlaben arrangeres på Fræna ungdomsskole mellom kl 09.00 og 15.00 mandag til fredag. 

Pris: Kr 1995 pr deltaker

Lenke til påmelding finner du her:

Påmelding Sommerlab

Friluftsrådet: 

Friluftsskolen går av stabelen første uka i skoleferien, fra mandag 27. juni til fredag 01. juli. Vi møtes klokka 08:30 hver dag, og avslutter 15:30. Torsdag til fredag blir det overnatting! Telt, lavvo eller hengekøye på Langvatnet blir senga vår denne natten.

Det vil være aktiviteter hver dag hele uka, med tema som bål og leirplass, padling, livet i fjæra, og lek og moro. Og du? En av dagene blir det også ekspedisjon. Det blir lek, fiske, kano, og kanskje kan du prøve SUP-brett også? Vi gleder oss til morsomme og aktive dager med friluftsliv. Det er plass til 25 stykker. 

Pris: Kr 600, mulighet for å søke om redusert deltakeravgift. 

For mer informasjon og påmelding:

Friluftsskole i Hustadvika