Nå kan du bestille koronatesting digitalt!

Ønsker du å teste deg for korona?

Tidspunkt for testing skal bestilles på nettsiden c19.no

Du må logge deg på med elektronisk ID.

Du får tildelt første ledige tidspunkt for testing neste virkedag.

(Fungerer ikke i Internet Explorer - bruk en annen nettleser som Crome, Firefox, Safari mm)

Har du ikke anledning til å bestille på nett, kan du ringe Hustadvika kommunes koronatelefon på tlf: 901 66 380. Den er åpen alle hverdager mellom klokken 08:30 - 12.30.

Ingen skal møte for prøve uten å ha bestilt tidspunkt på forhånd.

Koronatesting utføres på:

• Alle med akutt luftveisinfeksjon eller andre symptomer på covid-19
  • Alle som har vært utsatt for smitte med covid-19, enten som nærkontakt eller etter reise i land eller region med høy forekomst de siste 10 dagene
  • Andre grupper etter vurdering av lege.
  • Alle som selv mistenker at de er smittet av covid-19, bør få anledning til å teste seg.

Dersom du er symptomfri men har en arbeidsgiver som krever en negativ test, ber vi deg kontakte bedriftshelsetjenesten. Dette gjelder også for de som skal reise utenlands i f.eks jobbsammenheng, og trenger en negativ test 48 timer før avreise.