Nå kan du bestille årets StikkUT! - krus

Klikk for stort bilde 

Klikk for stort bilde 

Klikk for stort bilde 

Da er alt klart til å bestille årets Stikk UT! krus og skåler. Bestilling må gjøres før 30. september. Varene kommer ved i slutten av oktober.

Friluftsrådet merker rekordstor deltagelse på Stikk UT! denne sesongen. Å delta på Stikk UT! er gratis, men den som ønsker seg premie for innsatsen må kjøpe den selv. 

Premiene leveres ut på servicetorget på rådhuset ved sesongslutt i oktober/november.

Alle som har registrert sju Stikk UT!-turer eller flere (seks for barn opp til ti år) kan bestille Stikk UT!-kruset eller Stikk UT!-skåla i nettbutikken til Friluftsrådet. Kunstneren bak det fine motivet er Signe Louise Aasen fra Kristiansund. 

Kruset koster 160 kroner mens skåla koster 190 kroner (det er egne priser for barn). Produktene er laget av Porsgrunds Porselænsfabrik og er av svært god kvalitet.

Når du bestiller, kan du velge om du vil hente produktene på servicetorget på rådhuset i Elnesvågen (du får nærmere beskjed når de har kommet) eller om du vil ha dem tilsendt. Om du ønsker varene tilsendt, vil det påløpe porto i tillegg. Ingen av varene kommer før i oktober. Så vær klar over at vi nå tar opp forhåndsbestilling, og at varene ikke blir produsert før til høsten og blir klar til levering i slutten av oktober.

Friluftsrådet har nettbutikk, for deltakere i Nordmøre og Romsdal: Friluftsrådet Nordmøre og Romsdal

Stikk UT! ull-skjorter og luer
Friluftsrådet selger også ut restlageret av Stikk UT! ull-skjorter fra Devold. Skjortene er laget eksklusivt for Stikk UT! og fås kun kjøpt gjennom nettbutikkene til Friluftsrådene i Møre og Romsdal. Det blir ikke laget flere av disse. Vi er tom for størrelsen Small i både dame- og herremodellen. Pris kr 350,-

I tillegg selger de Stikk UT!-luer i tynn ull. Fine til bruk hele året. Pris kr 150,-