Batterijakten ved Hustad skole

4. - 24. mars arrangerte Miljøagentene den store Batterijakten. Batterijakten er en skolekonkurranse for 4. klasse som går ut på å samle inn brukte batterier til gjenvinning. Siden Batterijakten startet i 2013 har ivrige batterijegere samlet inn over 900 tonn brukte batterier, og dermed gjort en stor innsats for miljøet!

4. klasse ved Hustad skole var en av skolene i Hustadvika som var med på Batterijakten. Her kan du lese litt om hva de har gjort i ukesoppdragene, og se bilder av resultatene.

I ukesoppdrag 1 valgte elevene å lage et hjerte med H for Hustad Skole inni. Dette fordi Hustad skole er den beste skolen og batterijakten er så kjekt. Dette ble laget av Elise og Kristian.

I uke 2 lagde alle sine tegninger med forslag på hva vi kunne gjøre for at miljøet ble bedre. Blant forslagene var en robot som skulle plukke opp søppel langs veikantene og i sjøen.

I uke 3 lagde vi plakat over hva vi syntes var det viktigste, der stemte vi frem en plakat som vi leverte inn.

Elevene i 4. klasse ved Hustad skole samlet totalt inn 662 kg med batterier. Vår snille vaktmester kjørte på torsdag avgårde med over et halv tonn til innleving og noen elever har også levert selv direkte selv.