Aktiv på dagtid

Vi har nå dessverre kommet frem til at vi ikke åpner noen gruppetimer for innendørs trening denne våren. Det er veldig synd, men et nødvendig grep vi må ta.

Turgrupper

Turgruppene kan følge oppsatt program, så lenge ikke smittefaren tar seg opp her i vår kommune.

Betaling

Siden det ikke har vært annet program enn utegruppene denne våren, vil vil vi ikke ta betalt for vårsesongen.

Måten vi løser dette på, er at de som allerede har betalt Aktiv på Dagtid våren 2021, slipper å betale avgift for høsten 2021. På Sørviskontoret fører de liste over deltakere og sesongene. Om du er usikker, ta kontakt med de på tlf 71268100 eller ved oppmøte.

Trene på egenhånd

For dere som vil trene på egenhånd kan Spinn Treningssenter tilby et abonnement på kr. 240,- per måned. Da kan du trene så mye du vil alle hverdager, før kl 16:00.
Dette er ikke gruppetimer, bare egentrening. Ta kontakt med Spinn Treningssenter for en slik avtale.

Kommunen beklager situasjonen, og håper at vi kan starte opp igjen høstsesongen 2021 på vanlig måte, første uka september. Da er forhåpentligvis så mange i befolkningen vaksinert at vi er tryggere når vi er sammen.

Hanne Brakstad
Kultursjef