Temakveld med Helsesista og flere

tirsdag 21. april 2020, 18:30 - 20:00

Informasjon

Fagforbundet ung Hustadvika og Fagforbundet Averøy har den glede og kunne dele med dere alle at den 21 april vil vi arrangere temakveld hvor bl.a hele norges Helsesista er en av kveldens gjester.

Det vil bli andre innslag også, arrangementet er åpent for alle, mer info kommer etterhvert.

Tale Maria Krohn Engvik hadde vært ansatt som helsesøster i Oslo kommune i fem år, da hun på tampen av 2016 åpnet snapchatkontoen «Helsesista». Hun har nå 200 000 abonnenter på kanalen sin, og med en dundrene miks av seriøs kunnskap, humor og personlighet, sprer hun Helsesista sitt budskap - å være med og løfte den psykiske helsen til barn og unge.

Tale setter fokus på tabubelagte temaer som overgrep, vold, nakenbilder, selvmordstanker og det å ha det vanskelig inni seg, våge å be om hjelp. «Vi kan ikke forvente at ungdommer skal oppsøke voksne på støvete kontorer. Vi må møte ungdommene der de er, tilpasse vårt språk til de vi snakker med, og jobbe for å skape nærhet i digital kommunikasjon.», sier hun. Tale er blitt tildelt 12 priser for sitt arbeid som Helsesista. Blant dem er Redd Barnas Rettighetspris i 2017 og Tabuprisen 2018. Selv verdsetter hun høyest meldinger fra ungdom som forteller at de på grunn av hennes arbeid har våget å be om hjelp.

https://www.facebook.com/events/131031858173660/

Sted

Eide
 

Kontakt

Fagforbundet UNG Hustadvika, Fagforbundet Hustadvika og Fagforbundet Averøy avd. 333
 

Legg til hendelsen i din kalender